Tjäna Snabba Pengar?

Tjäna snabba pengar med betalda undersökningar, ser jag florerar överallt just nu.

Speciellt de där undersökningarna där det kostar allt från $25 – $150 för att ens FÅ några undersökningar skickade till dig. Har testat ett par varianter, ingen håller vad de lovar.

Tjäna snabba pengar med betalda undersökningar fungerar inte

När det väl kommer till utbetalning, så inträffar den aldrig. Den första jag initierade var för över 1 år sedan, och trots massor av förfrågningar, så infinner sig endast undanflykter. Är det att tjäna snabba pengar?

Ser du annonser, eller andra som rekommenderar, betalda undersökningar där ”massor av svenskar” tjänar allt från några tusenlappar till +40K/mån, så spring åt andra hållet. FORT! Du lär inte bli rik, på dem.

Tjäna snabba pengar går att göra

De absolut snabbaste pengar jag någonsin tjänat är när jag lanserade en informationsprodukt som drog in 5-siffrigt belopp på en timme. DET var att tjäna snabba pengar.

Det näst snabbaste sättet är att erbjuda affiliateerbjudanden via någon form av lista. Låt det vara dina followers på twitter, dina ”vänner” på Facebook.

På tal om facebook. Där är de flesta idag, och DÄR skulle just du kunna tjäna snabba pengar för första gången.

Ge tips på fler sätt att tjäna snabba pengar genom att ge en kommentar här nedan.

One thought on “Tjäna Snabba Pengar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>